Количка

0 артикула

КАТЕГОРИИ

Asus ще покаже 2 интересни смартфона на CES 2017

Дата: 2016-12-27

Изложението за потребителска електроника CES ще започне в началото на 2017г. в Лас Вегас, а от Asus ще представят 2 изключително интересни смартфона.
Компанията публикува кратко видео за своята пресконференция на 4 януари, което подсказва, че ще ни изненада с нови смартфони с нейната марка. Видеото показва само очертанията на два телефона, върху които са изписани символите за безкрайност и ^, предава Mobile Bulgaria. 

Не е изключено едното устройство да е Zenfone AR – първият модел на Asus с технологията за добавена реалност Tango, за който се заговори още в средата на ноември. Тогава тайванското издание DigiTimes разкри, че представянето на смартфона ще бъде именно на CES, но засега нямаме повече подробности за техническите характеристики на телефона. Шефът на Asus подхвърли само, че Zenfone AR ще предложи разширена функционалност и висока производителност на конкурентна цена. 

Второто устройство може да се казва Zenfone 3 Zoom. Наскоро снимки на телефона се появиха в сайта на китайската агенция TENAA и разкриха, че той ще има двойна основна камера с резолюция 16МР, 13MP селфи камера, метален корпус и поставен върху задния панел сензор за отпечатъци. Очакваме още 5,5-инчов Full HD дисплей, чипсет Snapdragon 625 с честота 2GHz и 2GB, 3GB или дори 4GB RAM. Според информацията смартфонът ще предложи и батерия с капацитет 4850 mAh в корпус с дебелина едва 7,99 мм.