Количка

0 артикула

КАТЕГОРИИ

Следващият голям ъпдейт за Win10 - през април

Дата: 2017-01-03

Следващият голям ъпдейт за Windows 10 ще излезе през април.
При представянето на Windows 10 Creators Update през октомври Microsoft обяви, че разпространението на обновяването ще стане в началото на тази година, но не уточни точно кога. 

Междувременно се появиха слухове, че ъпдейта ще е наличен през март, но нова информация от източници на сайта MSPoweruser разкрива, че най-вероятно ще можем да го инсталираме през април, предава Mobile Bulgaria. 

От детайлите става ясно, че обновяването ще носи номер на версията 1704 (показва годината и месеца), а компанията възнамерява да спре да добавя нови функции към него в средата на този месец и ще използва останалото време, за да отстрани наличните бъгове и полира допълнителната функционалност. 

По всичко личи, че още през март участниците в програмата Windows Insider ще получат възможност да инсталират почти финалната версия на ъпдейта преди разпространението му към останалите потребители на платформата да започне през април. 

От MSPoweruser посочват, че компанията вече е започнала да планира следващото голямо обновяване, което носи кодовото име Redstone 3 и би трябвало да излезе преди края на годината. С него се очакват допълнителни функции и освежаване на дизайна на Windows 10, но засега всичко е в съвсем начален стадий и все още няма конкретна информация кога точно ще го видим.