Количка

0 артикула

КАТЕГОРИИ

Samsung пусна нов Galaxy Note 8 

Дата: 2018-01-18

Samsung представи специално олимпийско издание на фаблета Galaxy Note8, което е изработено по случай олимпиадата в Пьончан, която започва на 9 февруари.
Телефоните ще имат бял заден панел със златното лого на олимпийското движение, за да напомнят за зимните спортове. Рамката на специалното издание също ще е златиста, както и бутоните и части от писалката S-Pen, което е вдъхновено от факела с олимпийския огън. 

От Samsung обясниха, че тази вариация на Note 8 ще включва специални тапети и приложения, които да осигурят специално олимпийско преживяване. 

От Samsung обявиха, че ще раздадат 4000 бройки от лимитираната серия на всички участници в игрите и служители на МОК, а продажби на свободния пазар засега не са предвидени. 

За участниците в Параолимпийските игри също е предвидена специална версия на Galaxy Note 8, която ще бъде комбинирана с калъфи с логото на събитието. Корейският гигант е един от основните спонсори на олимпийското движение през последните години, а участниците на летните игри в Рио също получиха подобен подарък. 

Samsung е местен спонсор на голямото спортно събитие от игрите в Сеул през 1988 година, а от 1998 година е глобален партньор на МОК.